Харчова алергія

Харчова алергія це будь-яка алергічна реакція на харчі чи харчові добавки.

Якась одна їда може включати в себе багато алергенів, і як правило, це – білки і дуже рідко – це жири і вуглеводи. Провокуючими факторами харчової алергії – ранній перехід дитину на штучне харчування, а також харчування, якому пританні алергени: риба, молоко, яйця, соя, пшениця, горіхи (особливо арахіс). Харчова алергія може прослідковуватися такими симптомами, як: висипання (кропив’янка чи набряк Квінке), свербіж у роті, біль у шлунку, рвота, пронос.

 

Діагностика:

1) огляд лікаря;
2) при необхідності будуть проведені лабораторні дослідження;
3) інструментальні обстеження.

 

Лікування:

• Виключення алергена.
• Дотримання дієти (гіпоалергічна, елімінаційна дієта).
• Медикаментозне лікування .

 


Консультація та лікування в Ізраїлі
likar

Баннерная сеть BANNER.UA



Погода Львові » Україна

Проведите свой отдых в Грибовке.