Медичний форум у Львові запрошує...

13-15 квітня у Львівському Палаці мистецтв (вул. Коперніка, 17) відбудеться XVII медична виставка „ГалМЕД: здоров’я та довголіття” та ІІ спеціалізована виставка „Стоматологічний ярмарок”. Організатором цих заходів є ЗАТ „ГалЕКСПО”.

Виставки проводяться за сприяння Міністерства охорони здоров’я України та Головного управління охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації.

Хотілось би зупинитись на виставці „ГалМЕД: здоров’я та довголіття”. Вже стало традицією, що за 16 років її проведення вона стала майданчиком для представлення новинок лікувального та діагностичного обладнання, медичних приладів таінструментарію, засобів невідкладної допомоги, фармацевтичних препаратів, нових послуг і методик діагностики лікування та реабілітації.

Учасниками цьогорічної виставки будуть більше 70 компаній-виробників та постачальників товарів медичного призначення практично з усіх областей України та з-за кордону.

Цьогорічну виставку по праву можна назвати медичним форумом, адже в її рамках буде проведено багато наукових заходів:

  • 13 квітня – „Готовність медичної галузі до роботи в умовах надзвичайних ситуацій. Медицина та Євро-2012. Досвід, реалії, перспективи”.
  • 14 квітня – „Здоров’я та довголіття. Інтеграція народної і нетрадиційної медицини в систему підготовки лікаря загальної практики. Сімейна медицина – запорука здоров’я”.
  • 14 квітня – Круглий стіл „Актуальні питання ефективної комунікації в системі охорони здоров’я”.
  • 15 квітня – Виїзна сесія ІІ Всеукраїнського конгресу з медичного права, білетики і соціальної політики „Правові аспекти якості медичної допомоги та фармацевтичної опіки”.

а також: лекторії, майстер класи, круглі столи, практичні демонстрації нових технологій, матеріалів у галузі медицини за участю відомих фірм-виробників.

На виставці відвідувачі зможуть ознайомитись з обладнанням для надання невідкладної допомоги та оснащення автомобілів швидкої медичної допомоги від компанії “Emergency Medical System Poland” (Польща), комплектами рятування для медичних служб та служб порятунку компанії “Boxmet Medical Sp. zo. o” (Польща), новими розробками фототерапевтичних апаратів для сімейних лікарів від корпорації „Лазер і Здоров’я” (м. Харків), обладнанням для екстренної медичної допомоги та медицини катастроф компанії „Біомед” (м. Київ), комплексними біологічними препаратами світового рівня від компанії “Heel” (Німеччина), новими можливостями для біопсії від компанії „Sterylab” (Італія), сучасними автомобілями швидкої допомоги компанії „AMZ-KUTNO Sp. zo. o.” (Польща), новими діагностичними можливостями від „Угорського медичного центру Дебреценського наукового Університету”, „Медичного центру Святої Параскеви” та мережі офтальмологічних клінік „Лазер Плюс” (м. Львів), якісними медичними інструментами фірми „Суворов Медикал Дистриб’юшн” (м. Київ), новітнім обладнанням та витратними матеріалами для еферентних методів терапії, озонотерапії, електрохімічної детоксикації від фірми „Фенікс-АМП” (м. Харків) та багато іншого.

Цього року вдруге АТ „Гал-ЕКСПО” проводить і Стоматологічний ярмарок, в рамках якого будуть представлені новинки в галузі стоматології: обладнання, інструментарій та витратні матеріали. Представники іноземних компаній з Німеччини та Франції проведуть лекції, майстер-класи та презентації.

Детальну інформацію про виставку та заходи, які будуть проводитись в її рамках, Ви можете отримати на www.galexpo.lviv.ua


 

Додати коментар


Захисний код
Оновити


likar



Погода Львові » Україна