Ласкаво просимо, Гість
Будь ласка Вхід або Реєстрація.    Забули пароль?
Вниз Сторінка: 1
Повідомлення теми: Правила форуму
*
#3
Правила форуму 1 р., 6 міс. назад Репутація: 0
Реєстрація на порталі "Zdorovya" автоматично означає Вашу згоду із правилами форуму та обов’язок їх виконання. Адміністрація залишає за собою право змінювати правила без повідомлення і наступні зміни починають діяти з моменту їх опоблікування.



Загальні правила

1. Забороняється вживати нецензурні слова, ображати та вороже ставитися до інших, не пропагувати політичну, національну, релігійну, расову чи будь-яку іншу ворожість. Користувачі повинні проявляти взаємну повагу один до одного.

2. У разі прояву неповаги, образ, особистих суперечок - Адміністрація має право позбавити вас на деякий час чи назавжди права опублікувати повідомлення, а Ваші повідомлення видалити чи закрити тему, в якій виникла така ситуація.



Реклама на форумі

1. На форумі забороняється здійснювати будь-яку рекламу, тому такого роду повідомлення будуть видалятися. Проте на форумі дозволено здійснювати посилання на матеріали сайту, якщо вони відповідають обговорюваній тематиці і чітко прокоментовано те, що знаходиться під таким посиланням.

2. Будь-яке комерційне використання матеріалів форуму забороняється без письмової згоди.

3.Некомерційне використання матеріалів форуму допускається лише при гіперпосиланні на Zdorovya.in.ua


Правила публікації повідомлень

1. Учасник форуму повинен перед створенням нової теми, переконатися за допомогою функції «Пошук» у тому, що на форумі ще не обговорюється схожа тема. Забороняється копіювання аналогічної теми. Адміністрація має право видалити повторну тему.

2. При створенні нової теми чітко вказуйте її назву та решту інформацію про те, в чому полягає важливість такого обговорення.

3. Не можна створювати теми або повідомлення, звернені до конкретної особи.

4. Не пишіть безглуздих повідомлень, заради того, щоб відзначитись на форумі.

5. Не можна копіювати в теми об'ємні матеріали видань будь-якого роду. Ви можете процитувати текст і дати посилання на весь матеріал. Копіювання вмісту видань без дозволу автора або їх редакції є порушенням авторського права.

6. Уникайте коротких речень, краще напишіть розгорнуту відповідь.

7. Забороняється використання абривітури в повідомленні, що є еквівалентом нецензурних слів чи підвищенням тону в обговоренні, що таким чином може обурити відвідувачів форуму. Адміністрація має право видаляти або редагувати подібні повідомлення.

8. Забороняється виділяти всі свої повідомлення кольоровим чи жирним шрифтом. Таке виділення можливе тільки при зверненні уваги учасників форуму на певну частину повідомлення.

9. Значна кількість смайликів свідчить про те, що людині важко висловити думку. Достатнім є вставити один або два, щоб вас зрозуміли. Адміністрація має право видалити надлишок таких знаків.

10. На даному форумі є можливість вставляти графічні зображення, але при цьому забороняється розміщувати порнографічні чи шокуючі зображення, еротичні фотографії. Адміністрація має право видаляти подібні повідомлення.

11. Кожен з учасників форуму може звернутися до модераторів з проханням видалити певне повідомлення, яке, на його думку, порушує правила форуму. Рішення про видалення повідомлення приймають модератори. Учасник форуму, який є автором теми може запропонувати закрити дану тему. Рішення про закриття теми приймається модератором або адміністратором форуму.



Модерування

1. На форумі за порядком наглядає Адміністрація - адміністратори і модератори.

2. Форум є постмодеруючим, тобто додавання повідомлень відбувається одразу, а фільтрація таких записів проводиться модераторами потім. Таким чином, наявність певного повідомлення ще не означає його відповідності із правилам.

3. Учасник має право надіслати модератору звернення про неприпустиму поведінку певного учасника форуму.

4. Адміністрація може видалити якусь тему, якщо на її думку, подальший розвиток теми призволить до лайки.

5.Вимоги Адміністрації потрібно виконувати неухильно.

6. Забороняється на форумі обговорювати дії Адміністрації.

7. Листуватися з модератором з питання порушень і покарань можна тільки в особистому поштою.

8. Пам'ятайте, що для відповіді на ваше запитання потрібно час.

9. При недотриманні правил Адміністрація має право видаляти повідомлення і редагувати профілі відвідувачів без пояснення причин.

10. За порушення правил Адміністрація має право прийняти рішення про покарання в залежності від серйозності провини. Покарання може бути усним попередженням або обмеженням доступу до форуму із видаленням облікового запису.


Права Адміністрації Zdorovya


Власники сайту мають всі права на матеріали форуму.

Адміністрація форуму має абсолютний пріоритет при прийнятті будь-яких рішень, що стосуються форуму.

Власники форуму не несуть ніякої відповідальності за повідомлення користувачів.

Пропозиції та коментарі надсилайте на
dalibor.pap
Адміністратор
Постів: 5
graph
Користувач в оффлайні Натисніть тут, щоб переглянути профіль цього користувача
Останнє редагування: 07.08.2010 01:04 Редагував dalibor.pap.
Тема заблокована
 
#16
Ві: Правила форуму 3 міс., 3 тиж. назад Репутація: 0
Разработка веб-сайтов
Создание современных веб сайтов.
Оптимизация, раскрутка и поддержка
www.dpmedia-group.com
dalibor.pap
Адміністратор
Постів: 5
graph
Користувач в оффлайні Натисніть тут, щоб переглянути профіль цього користувача
Тема заблокована
 
Вверх Сторінка: 1