Тут ви можете задати питання для Ортопед-травматолог

Відповіді лікарів мають виключно інформативний характер і якщо вам необхідна медична допомога то негайно зверніться до свого лікуючого лікаря або зателефонуйте по номеру 103

 

Коментарі  

 
+1 #1 Копильцева Ольга 08.12.2010 12:14
Добрий день, у мого чотирнадцятиріч ного сина аневризмальна киста лівої плечової кістки. Виявили після патологічного перелому у травні 2010року, діагноз встановили на основі ренгену та вмісту крові у пункції, на протязі цьго часу було проведено три проколи з періодичністю кожних два місяці, вводили через катетер препарат "даларгін" №10, та результат не втішний, при останньому проколі витягнули 40 мл крові. Підкажіть будь-ласка, які ще є методи лікування, чи проводять їх у вашому лікувальному центрі.
З повагою Ольга.
 
 
+5 #2 Олександр Ладний - Лікар 09.12.2010 15:13
Доброго дня Пані Ольга!
враховуючи відсутність позитивної динамікі від проведеного консервативного лікування, ймовірно, доцільне застосування оперативних методів. Але для однозначного вирішення цього питання, бажано би було вивчити весь анамнез, оглянути хлопця, ознайомитись з проведеним лікуванням та поріняти знімки. З радістю допоможемо і при потребі консервативного , і оперативного лікування !

Якщо Ви маєте можливість - звертайтесь:

Львів, вул Огієнка, 5 Клінічна Лікарня Львівської Залізниці
ІІІ поверх, відділення Ортопедії-травматології.
Ладний Олександр Олександрович
9:00 - 15:00 крім суботи-неділі
роб тел: (032)226 43 92
моб тел: (096)557 444 5 (9:00 - 22:00)

Бажано попередньо зателефонувати для уточнення часу та дати Вашого візиту для Вашої зручності.

З повагою - Ладний О.О.
 
 
-2 #3 Люда 11.02.2011 16:39
Добрий день! Моїй дочці 16 років. Діагноз: вроджений оперований вивих правого стегна,правобіч ний нижній монопарез з порушенням функції нижніх кінцівок. 5 років тому оперувалися і вивих вправили добре.Після операції два роки ходила рівно. Зараз нога коротша на 3см. При ходьбі ступає на пальці правої ноги, кульгає. Після скількох років можна видовжити ногу? За якою методикою? Чи можете нам допомогти? Дякую, чекаємо відповіді.
 
 
0 #4 Аліна 12.03.2011 01:02
доброго дня. маю плоскостопію 3-тього ступеню, нажаль не можу почати навіть профілактику через відсутність грамотного ортопедичного взуття.
Нажаль, на протезному заводі, з я ким намагалась вилікувати хворобу з дитинства, роздають всім однакові жорсткі супінатори.. =(
Напишіть, будь ласка, чи є у Львові ортопедичний відділ який би робив індивідуальні супінатори?
 
 
-2 #5 Administrator 13.03.2011 00:52
Аліна - "АРОЛ ПЛЮС" - 032/245-24-65
 
 
0 #6 ОЛьвів 22.03.2011 21:47
прошу про консультацію моєї мами. Їй 66 років. Більше місяця вона не може ходити, Сьогодні зробили КТ Ось діагноз: злам шийки стегнової кістки, лістез L4-L5, остеохондроз, кила диску L4-L5. У мами хворе серце, гіпертонія, варикоз. Чи можливе хоч якесь полегшення її стану без оперативного втручання?
 
 
-1 #7 Віка 23.03.2011 13:09
Доброго дня! Мені 20 років і я сутула. Чи є ще в мене шанс виправити осанку(можливо робити відповідні вправи чи носити корсет). Дуже хочеться мати правильну осанку! Дякую!!!
 
 
-3 #8 Наталя 19.06.2011 16:43
Доброго дня. Мене почало боліти праве коліно після того як я тиждень поприсідала. впринципі до того я багато бігала, нагрузка на ноги була. я тиждень не навантажувала ноги і болі не було майже відчутно, а потім пробігла 100 метрів і знову коліно дало про себе чути. Болить з зовнішньої сторони у місці згинання. Порадьте куди краще іти на провірку і що потрібно для вияснення причини болю. Дякую.
 
 
-3 #9 Тарас Миронович Жиравецький 20.06.2011 12:47
До лікаря травматолога чи ревматолога. Потрібно виконати лабораторне обстеження, УЗД коліна та деколи і МРТ коліна.
 
 
-1 #10 Ладний Олександр Олександрович 22.06.2011 11:56
Пані Наталя! у будь-який час Ви можете завітати до нас у відділення - після огляду, якщо виникнуть сумніви - запропонуємо зробити рентгенівський знімок чи УЗД- обстеження, щоб фахово обстежити та пролікувати Вас. можете зателефонувати : 226 43 92, чи 096 557 444 5 - Ладний Олександр Олександрович
 
 
-2 #11 ирина 26.08.2011 22:01
Здравствуйте, 5 дней назад я очень ударила ногу,трещины нет, сейчас на том месте нет чувствительност и и это место диаметром в 10см холодное. Пью антибиотик, противовоспалит ельное., мажу димексином Врач хотел в начале травмы делать операцию(удалит ь гиматому) я отказалась. Сейчас жду , что дальше будет. Появиться ли чувствительност ь кожи в этом месте?
 
 
+4 #12 Ладний Олександр Олександрович 27.08.2011 22:03
Здравствуйте Ирина.
скорее всего вы травмировали веточку чувствительного нерва. Это должно восстановиться ( в среднем от 2х до 5 недель- зависит насколько сильный был удар). Я бы рекомендовал для ускорения процесса восстановления еще дополнительно проколоть Нейрорубин - по 1 ампуле, 1 раз в день - 7-10 дней. и Димексид я бы заменил мазью Апизартрон - втирать 2 раза в день в область ушиба.
Пожалуйста проинформируйте меня через неделю как ваше самочувствие.
С уважением - А.Ладный
 
 
+1 #13 Андрій Мизак 29.08.2011 14:39
Продолжайте консервативное лечение. Прогноз благоприятный. АМ
 
 
0 #14 Юрій 20.10.2011 18:22
Дитині шість місяців .Зробили знімок (ссилка:http://e.mail.ru/cgi-bin/getattach?file=IMG_3718.JPG&id=13191268690000000943;0;1&mode=attachment&channel= ) Прокоментуйте будь-ласка
 
 
0 #15 Dalibor Pap 20.10.2011 19:15
Юрій посилання не працює
 
 
0 #16 Юрій 20.10.2011 19:22
Дитині шість місяців .Зробили знімок (ссилка: http://e.mail.ru/cgi-bin/getattach?file=IMG_3718.JPG&id=13191268690000000943;0;1&mode=attachment&channel= Прокоментуйте будь-ласка
 
 
-2 #17 Марта 25.10.2011 23:21
Доброго вечора.Зимою цього року я впала на лід.На лівому бедрі утворився синець розміром з долоню.А також невеликий набряк.Синець досить швидко зійшов,мазала синяк-офф і траумель.Але пройшло близько 9 міс.,а набряк ще ніби контурується.Якщо провести рукою,відчутно нерівність.Болі не має...Хірург каже,нічого не треба вже робити.А я начиталась про різні переродження після травм і переживаю.. :sad:
 
 
-3 #18 Тарас Миронович Жиравецький 26.10.2011 11:08
Зверніться у нашу клініку Біокурс до Жельова Віктора Івановича на УЗД цієї ділянки.
 
 
-2 #19 Єлізавета 28.11.2011 21:52
Доброго вечора.У мого сина(9,6років)л ійковидна грудна клітка 1-2ст.Дитина почала цим комплексувати.Чи можна виправити це корегуючими вправами чи потрібна операція?Чули що такі операції роблять в "Охматдиті",які можливі ускладнення і скільки коштує така операція.
 
 
+3 #20 Alexander Ladny 03.12.2011 11:57
Шановна Єлізавета!
важко сказати Вам про доцільність операції на даний час. Для цього необхідно зробити дитині дообстеження - Функцію зовнішнього дихання, ЕКГ, та рентгенографію грудної клітки у прямій та боковій проекції. При наявності декомпенсації дихальної, чи серцево-судинної системи - операція дійсно необхідна. стосовно вправ - абсолютно не перспективно, хіба що, як засіб запобігання прогресуванню - запишіть дитину на плавання - це сприятиме покращенню розвитку легень та формуванню грудної клітки, але, на жаль - не буде панацєєю.
про наслідки оперативного лікування Ви мусите говорити безпосередньо з оперуючим хірургом, з ним же уточнюючи питання вартості. У нашій лікарні, на жаль, ми не проводимо таких втручань. якщо буде необхідність - можу порадити до кого звернутись у Вроцлапвській клініці торакальної хірургії.
з повагою - О.О. Ладний
 
Проведите свой отдых в Грибовке.