Дитина на морі

Галина Степанюк | 30.чер.2010 | Фото: allday.ru

Дитина на морі«Більше ризиків ніж позитивів»

Влітку всі хочуть відпочити, і батьки у яких маленькі діти теж. Поїздка на море – це і відпочинок, і оздоровлення - вважають турботливі мама й тато. Проте, чи потребує маленька дитина відпочинку на морі? Дмитро Квіт головний лікар Львівської міської дитячої лікарні запевняє, що дітей до трьох років везти на море не варто.

По-перше, діти чутливі до різких кліматичних змін. А поїздка на море – це зміна клімату, яку дитина  досить чутливо переносить. По-друге, вирішувати брати дитину на море чи ні потрібно разом із дільничним педіатром. Адже саме він, як ніхто інший, знає перенесені захворювання, алергічну схильність та інші аспекти здоров’я дитини. Важливий і спосіб життя дитини. Якщо з перших днів життя дитину часто возили автомобілем, носили усюди в слінгу, постійно кудись з нею переміщалися, то поїздка на море для такої дитини буде більш звичною, ніж для «домашнього» малюка.  По-третє, батьки не завжди можуть гарантувати якісне харчування під час відпочинку. Різка зміна харчування – це вже стрес для дитини, вже не говорячи про якість їжі.

Варто зауважити, що й сама дорога відіграє не останню роль.  Їхати автомобілем довго й не зручно. Поїздом зручніше, проте в поїздах часто спекотно й перетяги. Літаком швидко, проте ввімкнені кондиціонери для дітей особливо шкідливі.

«В будь якому випадку поїздка на море – це стрес для імунної системи. Тому, якщо батьки все ж вирішили взяти на море дитину,  оптимальний час перебування на відпочинку 18 днів. Дитина адаптовуватиметься 4-5 днів, решта часу відпочиватиме.  Приїзд  додому - це знову стрес, і діти часто хворіють різними респіраторними інфекціями, особливо якщо поїздка була не довгою. Отже, відпочинок на морі у ранньому віці має більше ризиків ніж позитивів », - переконаний Дмитро Іванович.

Довго перебувати дитині на сонці не можна, адже дитяча шкіра швидко згоряє, а організм зневоднюється. З 10 ранку до 16 години узагалі варто уникати перебування на сонці. На морі дитині потрібно давати багато пити, а також обов’язковим є головний убір з тоненької натуральної тканини.

Натомість пан Квіт рекомендує, як альтернативний варіант морю, Закарпаття.  «Матимете і сонечко і чисте повітря, і більш звичне харчування. А вразі, якщо дитина захворіє – дві-три години і ви вже вдома», - говорить лікар.

Вчені довели: на жіночі принади, розташовані спереду, чоловіки звертають увагу більше, ніж на ті, що ззаду. Далі - найцікавіші факти і все, що кожному чоловіку потрібно знати про жіночі груди.

Американський невролог Бенджамін Хейді з'ясувала, що в природі існує тільки два типи чоловіків. Одні захоплюються жіночими грудьми, інші оглядаються на жіночий зад. При цьому у відділах головного мозку, які відповідальні за вироблення аутогенних наркотиків - ендорфінів, спостерігається підвищена активність. Зовні дія наркотику виражається в посмішці, що опромінює обличчя чоловіка, спостерігає принадності. Хейді вирішила визначити, при погляді на яку частину тіла ендорфінів виділяється більше.

- Чоловіки такі, які вони є, і вони реагують на жіночі принадності неймовірно відверто. Добре, що під час експерименту вони себе контролювали, - сміється доктор Хейді. - Виміри показали, що при погляді на груди активність мозку чоловіків сильніша. Ендорфіни виділяються швидше і у більшій кількості. Позитивний вплив грудей, таким чином, виявився сильнішим, ніж попи. Я, до речі, завжди так думала.

Грудна таємниця

Споконвіку жіночі груди - це природне сховище для молока. Але якщо ви згадаєте, скільки у них прізвиськ і назв, зрозумієте, що жіночі груди займають напрочуд помітне місце в нашому суспільстві. У чому першопричина цього незвичайного явища? Відповідь вас здивує.

1. Чоловіки вважають груди джерелом заспокоєння. У нашому суворому світі з гострими кутами і твердою реальністю груди - це щось м'яке, приємне і безпечне. Природно пов'язані із грудним вигодовуванням і дитинством, жіночі груди нагадують чоловікам той час, коли їх мами захищали від усього світового зла.

2. Груди - символ здатності до зачаття. Незалежно від розміру - А чи D - груди персоніфікують жіночність і натякають на здатність жінки продовжувати життя. Будучи ознакою статевої зрілості, декольте вказує на здатність жінки виносити й народити дитину.

3. Груди - свого роду природний добір. Відповідно до теорії еволюції Чарльза Дарвіна, ми підсвідомо вибираємо партнерів, які виглядають здоровими і здатними до розмноження. Відтак чоловіків приваблюють округлі форми, тому що для них це показник міцної будови і здатності продовжувати рід. І хоча продовження роду в наш час не є пріоритетом, інстинкт залишається.

4. Ключ до збудження жінки. Кожен гарний коханець знає, що жіночі груди прямо пов'язані зі статевими органами. Це ще одна причина любові чоловіків до жіночих грудей - вони знають, що дотик до них збільшує сексуальне збудження.

5. Чоловіки люблять очима. На відміну від жінок, які можуть збудитися від одного абзацу любовного роману, чоловікам потрібна зорова стимуляція. Немає нічого дивного в тому, що округлий, піднятий бюст приковує погляди чоловіків. Крім того, жіночі груди є найбільш пізнаваною частиною жіночого тіла - досить згадати наших грудастих знаменитостей.

6. Суспільний тиск. Очевидно, що справа не тільки в біології. Особливо, якщо згадати, що людина - єдина тварина, яка пестить груди у процесі спарювання. Крім того, ми - єдині "тварини", які проколюють соски та вставляють у них кільця, тому порівнювати нас із іншими видами тварин не зовсім правильно. Отже, звернемося до суспільства.

Одна з головних причин любові чоловіків до жіночих грудей - те, що суспільство заохочує увагу до цієї частини тіла (будь-який журнал, каталог одягу, телевізійна реклама). Реклама очевидна або прихована настільки сильна, що немає нічого дивного, що чоловіки думають про жіночі груди 24 години на добу.

Бюст любить компліменти

Тепер, перейдемо до головного. Точно так само, як для чоловіка важливий розмір "достоїнства", так і для жінки важливий розмір і форма бюсту. Тому якщо ви хочете звабити жінку, ніколи не говоріть їй, що у неї негарні або маленькі груди.

Розумні чоловіки, які шукають "гарячий" секс, говорять, що їм до безтями подобається декольте партнерки, адже чим більш впевненою почуває себе жінка, коли роздягається перед вами, тим більше ймовірності, що вона збудиться.

Отже, якщо ваша подруга складена як Памела Андерсон, говоріть, що вам подобаються великі груди. Ну, а якщо в неї не такі пишні форми, зізнайтеся, що ніколи не розуміли чоловіків, яким подобаються великі розміри.

Не зайвим буде нагадати коханій, що протягом всієї відомої історії людства поняття про гарні груди постійно мінялося.

Так, у стародавності жіночі груди були символом життя і родючості, тому в пошані був пишний бюст. Як символу сексуальності, співали дифірамби повним грудям і в античні часи.

А от іспанська мода XVI століття вимагала повністю згладити бюст. У ті часи, щоб груди не розвивалися, на ніч маленьким дівчаткам клали на них свинцеві плити. А вдень груди сковували корсетом.

На початку XX століття в моді були плоскі, майже хлоп'ячі груди.

У 30-40-і роки минулого сторіччя ідеалом краси стала повненька жінка з добре розвинутими грудьми.

Крім капризів моди, існують і національні переваги. В Африці та Індії вважаються сексуальними пишні груди з великими сосками, тому що в їх релігіях переважає культ материнства. Гарячі аргентинські хлопці та американці теж віддають перевагу повногрудим дамам.

А от багаті бразильці платять чималі гроші, щоб їхнім дочкам і дружинам зробили операцію по зменшенню бюсту. Французи також полюбляють витончених жінок з акуратними маленькими грудьми. А в Японії донедавна було прийнято сильно стягувати груди, щоб зробити їх непомітними, адже сотні років японці вважали, що відсутність грудей - символ жіночності і краси.

12 цікавих фактів про груди

1. Уперше пророкувати долю жінки за формою її грудей почали в Іспанії у XVIII столітті. Цікава наука одержала назву "стерномантія".

2. Середньостатистичні груди важать 0,5 кг і містять 4-5 % усього жиру організму.

3. Сосок збуджується за таким же принципом, що і "чоловіче достоїнство".

4. Середньостатистичний сосок виростає до 0,9 см.

5. Ліфчики існували вже з VII століття до н. е., але широке поширення одержали тільки з 1930-х років. Зараз ліфчиків купують приблизно на $16 мільярдів на рік.

6. Середній розмір ліфчика у країнах СНД зараз 80-B, а 15 років тому був 75-А.

7. За увесь час як імплантати хірурги використовували: слонову кістку, скло, каучук, поліестер, силікон, фізрозчин.

8. Власниця найбільших імплантатів грудей - 29-річна домогосподарка зі США Шейла Херші. У її груди закачано майже 13 літрів силікону.

9. Жіноче молоко краще за коров'яче, тому що: солодше, містить більше вітамінів, заліза, жирних кислот, а менше - натрію.

10. У 5% немовлят у перші два місяці може виділятися молоко, його називають "відьомське молоко".

11. За результатами нового дослідження вчених, яке опублікувала газета The Sun, найпишніші груди - у австралійок. У 40% з них груди приблизно четвертого розміру.

12. Вчені довели що, якщо жінка регулярно займається коханням і, головне, якщо одержує при цьому задоволення, її груди збільшуються. Це трапляється і якщо жінка знову починає займатися любов'ю після довгої перерви.

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити



Консультація та лікування в Ізраїлі
likar

Баннерная сеть BANNER.UA

Погода Львові » Україна